De Duik Activiteiten Vereniging Seawolf voldoet aan de nieuwe AVG richtlijnen. Op deze pagina willen wij u laten weten hoe wij om gaan met uw NAW-gegevens en waar we ze voor gebruiken.

Welke gegevens verzamelen wij:
NAW- gegevens, geboortedatum, mailadres, rekeningnummer, verlopen van certificaten, behaalde certificaten, telefoonnummer.

Waarom verzamelen wij deze gegevens:
De Duik Activiteiten Vereniging Seawolf  heeft deze gegevens nodig voor het uitvoeren van de overeenkomst en voor het verbeteren uw klant ervaring/ klantenservice. Zo kunnen wij u informeren, uitnodigen voor evenementen en factureren.

Hoe verzamelen we deze gegevens:
Via uw aanmelding als lid.

Waar worden uw gegevens opgeslagen en met wie worden ze gedeeld:
De actuele en archief ledenlijsten(7-jaar) zijn off-line opgeslagen op het device van de secretaris van de vereniging, de overige bestuursleden kunnen hier op verzoek een actuele copie van krijgen indien benodigd voor verenigings gebonden activiteiten.

De actuele boekhouding is off-line opgeslagen op het device van de peningmeester van de vereniging, een actuele copie bevindt zich op de server van de hosting provider tbv back-up. Deze back-up is alleen beschikbaar voor de bestuursleden die in het bezit zijn van de benodigde credentials.

De archief boekhoudingen (7-jaar) zijn of als hardcopy aanwezig bij de penningmeester, of bevinden zich off-line op het device van de penningmeester.

De actuele mailinglist is een geintegreerd onderdeel van het on-line software packet “MailChimp” ten behoeve van de digitale nieuwsbrief.

Wij delen uw gegevens alleen met derden als dit nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst. Uw gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden met derden gedeeld.
U kunt de opgestelde privacy verklaring hier downloaden.
DAV Seawolf 2024