foto1
DAV Seawolf
foto1
Alphen aan den Rijn
foto1
De duikvereniging voor U!
foto1
Iedere week 3 buiten duiken.
foto1
Maandagavond zwembad traning.
DUIK JE DUIK

maar laat je niet Duiken

DAV Seawolf

Alphen aan den Rijn

 

De contributie voor de D.A.V. “Seawolf” kost je een bedrag van € 30,-- per jaar. Doe je mee aan door de vereniging georganiseerde evenementen, dan komt het vaak voor dat de vereniging een geringe bijdrage aan de kosten daaraan bijdraagt. Deze bijdragen worden uit de contributiebedragen bekostigd. Je ziet: Ben je lid en doe je mee aan evenementen, dan “verdien” je eigenlijk je eigen contributie terug. Dat is de visie van de D.A.V. “Seawolf”.


Buiten de reguliere vakantieperiodes huren wij het wedstrijdbad in Alphense zwembad “De Hoorn” iedere maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur. Wil je buiten je lidmaatschap ook altijd kunnen deelnemen aan onze trainingsavonden? Dan kost je dit in momenteel boven het bedrag aan contributie, € 50,-- per jaar. Goedkoper kan bijna niet!

Hiernaast bieden wij de optie om door middel van een strippenkaart met ons mee te zwemmen tijdens de reguliere maandagavonden.

Wil je lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het via de mail retour. Je e-mail bericht geldt dan als handtekening. 


Wil je eerst nòg meer informatie hebben.
Mail (  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) voor die informatie!

Uiteraard kun je ook gewoon even in de evenementen op onze site kijken en dan gezellig langskomen tijdens één van onze activiteiten.... 

Het bestuur
Joke, Geert, Vic, Tom en Arie