foto1
DAV Seawolf
foto1
Alphen aan den Rijn
foto1
De duikvereniging voor U!
foto1
Iedere week 3 buiten duiken.
foto1
Maandagavond zwembad traning.
DUIK JE DUIK

maar laat je niet Duiken

DAV Seawolf

Alphen aan den Rijn

Naast de traditionele Nieuwjaarsduik en Paasduik, organiseert de vereniging ieder jaar een Pinksterkamp in Zeeland. Deze hele periode wordt besteed aan stroomduiken, bootduiken en andersoortige duiken. Voor de open water duikers is dit ook prima te doen, maar het is wel verstandig eerst met een ervaren duiker (van de stek) te overleggen.

De vereniging staat voorts borg voor een jaarlijkse duikmarathon met aansluitend snacken of pannenkoeken eten. Een gezellige bezigheid met een hapje en een drankje.

Bij voldoende belangstelling wordt gedoken vanaf boten op de Grevelingen en op de Oosterschelde. Het zal voor zich spreken dat je wel voldoende gebrevetteerd moet zijn om aan deze duiken deel te nemen.

Eenmaal per jaar wordt een barbecue georganiseerd. Altijd gezellig.

Zoals je ziet, wij van "D.A.V. Seawolf" staan nooit stil. We zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen en bijzondere evenementen. Verder zorgen wij er met z'n allen voor dat het niveau van onze leden blijft stijgen. Op deze manier beleven wij op een veilige manier een heleboel lol aan het beoefenen van onze bijzondere hobby.

 

Voor een overzicht van alle geplande activiteiten verwijzen wij u graag naar onze evenementen.